...

har nyss kommit hem till hammarn efter en natt i fjällbo med stoffefis. han bad mig igår att jag skulle sova där eftersom han och tommy skulle åka och jobba i sandviken från och med idag tills på fredag. det kändes skönt att ha honom i min närhet igen samt känna tryggheten och värmen. underbart!

vi var till i örebro igår och hämtade hundkoja. det var inte lätt att hitta vägen och att försöka tala i den där brummande biltransporten var inte ens att tänka på :p men på vägen hem fick vi dieselstopp, klantarsel :p, så vi pratade en hel del om allt och jag tror att vi förstår varandra mer nu och vi är villiga att försöka igen. nu är det bara jag och han som gäller, ingen annan jävla idiot. du är ute ur bilden nu och det förstår/vill stoffe också, mer än väl, och du har visat vilken falsk människa du är. för övrigt blev allt bara fel i nu i slutet och vi motarbetade varandra och bråkade om småsaker som man skrattar lite åt nu i efterhand och så. alla kan göra misstag, så är det. vi behövde det här för att inse att vi är menade för varandra :)

sen vill jag bara be alla knipa igen för nu är jag trött på ert skitsnack... den som har något att säga kan komma till mig och ta det öga för öga istället för att gå runt och tala sen förneka det. eller nej vänta nu, det är ju hällefors, det är ju ingen som vågar :D och ingen står för det dom säger heller. ni är modiga nog att snacka skit men när det väl kommer till saken ja då blir ni små och ynkliga som myror, love it :D ..

nu när jag fått skriva av mig känns allt mycket bättre.. :) nu ska jag fixa lite sen äta för ikväll är det jobb som gäller! ha en härlig måndag i det mysiga höstvädret! :)


S, jag älskar dig


måndag

finns ingen som du!

amor vincit omnia <3
- kärleken övervinner allt


lördagni som håller på och snackar skit om mig och stoffe kan lägga ner på en gång! ni vet inte ett jävla skit om vad som hänt eller pågår och när jag hör sådant går jag i taket. vad har jag gjort för att förtjäna ert skitsnack? har ni inget bättre att leva för än att såra andra? herregud ni är sorgliga.. men eftersom alla andra vet vad som är orsaken till det ena och det andra, och inte jag själv, så kan ju alltid jag fråga er.. :) ni vet vilka ni är, jag också.. synd va? ;)

och du är ute ur våra liv, för all framtid! fyfan vad gött!!

stay out of my life, TACK!!!!

 

fredag

finns ingen som du!

allt har tydligen ett slut... men slutet för oss trodde jag aldrig skulle inträffa... (igår) dock sa vi aldrig att det var slut... jag sa att du skulle säga det men du kunde inte... jag har inte hört att det är slut men det är givet..


är du nöjd nu eller? fan att du aldrig kan hålla dig ifrån någon? är så jävla trött på dig alltså så fy fan... jag vill varken se dig eller höra ditt namn. du är så jävla respektlös alltså.. (detta har inget med stoffe att göra för han är den mest underbara människa man kan tänka sig...)

vi älskar varandra, det är bara det att allt har blivit fel under en period... tiden med honom har varit underbar och ingen kan neka att han är mitt livs största kärlek... han har lämnat ett stort tomrum i mitt hjärta... jag vet varken ut eller in, jag vet bara att jag är jävligt förbannad och besviken...

tacka vet jag vännerna, tack cassi och jossan! ni är mina stjärnor! jag älskar er från djupet av mitt hjärta alltså <3


/ E

onsdag

skulle jobba heldag idag, 10-21 men blev dessvärre jävligt dålig så jobbade bara tre timmar.
får se om jag är bättre imorgon.. :) dock lär jag till muppsjukstugan imorgon också.. ingen idé
egentligen eftersom dom aldrig kommer fram till något utan bara blundar för det man söker för :s

vissa personer kan verkligen inte sluta lägga sig i och förstöra. har ni inget bättre för er?

fyfan vad dåligt jag mår just nu :s skitöm i kroppen, ont i huvudet och feber :/ jag som aldrig brukar vara sjuk.. :p

nej nu ska jag roa mig med något annat! ha de bra :)


/ E

måndag

ledig två dagar nu, skönt :) jobbade torsdag till söndag och nu till veckan blir det jobb onsdag till lördag. det känns skönt att ha ett jobb att åka till, hoppas det håller i sig :) dock har stoffe börjat jobba nu igen efter två veckors semester.

kom nyss till mammi och pappi. har  varit ute och gått med lille vovven :) dock är ingen hemma men snart kommer mamma så då ska vi äta lite gött och stri :) saknar min mammi och pappi (a)

just nu är det inte mycket som står rätt till känns det som så det känns skönt att ha denna dagen helt för mig själv, ta allt som det kommer och bara tänka på mig själv för en gångs skull.. :)

ha en härlig måndag, för det ska jag! :)


/ E


fredag

idag är det fredag och jag jobbar som en dåre nu för tiden.. :p inte mycket tid för mig och älskling att ses.. :/ menmen, pengar pengar! :)

kom nyss hem till mamma och pappa för stoffe skulle duscha. en annan börjar om en timme och jag börjar redan känna mig lite stressad :s

nu har vi fått upp rätt mycket grejer i huset och datarummet börjar bli fint som fan med alla grejer! :) fick upp databordet och dator med skärm och tangentbord för några dagar sen, riktigt najs :) lilla soffan där inne står på plats och jag har lagt dit lite goa kuddar och kamin är som sagt på plats och ja, det börjar verkligen ta sig! :) väntar på att stoffes farfar ska komma hem och hjäpa oss med det sista. längtar som bara den! :)

för övrigt finns det inte så mycket att säga förutom att bergström var på besök idag och vi höll på att dö av skratt allså. stoffe och bergström, vilka stjärnor haha!

nu blev det mycket text :o men skriver ju aldrig något så.. ;p nej nu ska jag fixa stoffes frisyr. ha en trevlig fredag/helg! för min del blir det jobb för hela slanten!


/ E

måndag

just nu är det mycket jobb så hinner inte göra så mycket annat.. :) blev jobb i måndags, onsdags, fredags, lördags, igår, idag, imorgon, på onsdag och på torsdag haha :p enda dagen jag inte jobbar på loka är idag för idag kallar dg på mig ;)

idag börjar jag 14 och slutar 19. ska stänga själv och räkna kassan och allt. nervös som fan :O men älskling kommer som moraliskt stöd för mig haha :p tack gubben (a)

på fredag ska vi till loka (känns lite som att jag bor där nu haha) och äta grillbuffé och bara
ha det underbart :) älsklings sista jobbdag också för den delen för sen har han semester i
två veckor :D passa skitbra med tanke på att på tisdag är det ju min 19årsdag och även vår 2årsdag :):) undra vad som väntar (a) firas ska det iaf göras det är en sak som är säker! :)

nej nu ska jag nog dra mig för att göra mig iordning :) ha en underbar dag! :)


/ E


RSS 2.0