tisdag

igår hälsade vi på mickan och fredrik i karlskoga och tittade på lilla thuwa. gud vad liten och söt hon var! man blev allt lite sugen på en egen liten skrutt ;) men det får nog vänta några år ;) jobb igår också, 16-22.30 och sen blev det hem och sussa med älskling, underbart! :)

gick nyss en promenad med vovven i det fina vädret. tror inte hon tyckte det var så skönt med tanke på alla hundra lager med päls ;p och att tungan släpa i backen tar jag som ett tecken på att det var varmt? ;)

efter älskling har slutat jobbet blir det örebro. ska hämta en soffa och några plankor golv.
det fattas typ två golvbrädor nere i hallen (y) men eftersom det blir ikea så hittar man väl
alltid något annat som inhandlas ;) ska även försöka få äta på pizza hut, sjukt gött där ju! :D

idag är det nämligen två veckor kvar tills jag fyller år ;) dock är det inte bara min dag,
det är även min och älsklings 2årsdag då! helt sjukt vad tiden går fort :o :)

nej nu ska jag hitta på något! ha en bra dag :)


/ E

söndag

jahapp, gårdagen skulle egentligen bestått av en örebroresa men älskling tyckte att det inte var nog planerat med allt så det blev inget. är en massa grejer vi ska köpa som vi inte riktigt kollat upp än, men blir förhoppningsvis örebro på tisdag istället :)

igår hälsade vi på malin och dennis, trevligt trevligt! sen hade jag och gubben bestämt att vi skulle till karlskoga och äta och det slutade med att malin och dennis joinade oss. det var skoj :) det blev black & white för oss alla på jack vilket var gött ;p vi avslutade med en fika på donken också haha. feta vi är (y)

imorgon blir det karlskoga igen, men inte för att äta utan för att träffa kusin mickans lille tösa :) thuwa skulle hon heta och det stavades så tror jag? .. det lustiga är att vovven nellie också hette tuva innan vi fick henne :p

aja ha en trevlig kväll för det ska jag iaf!

JAG ÄLSKAR DIG STOFFE! <3


/ E

fredag

sitter i soffan hemma hos mamma och pappa och lyssnar på pappa som snarkar som en gris en trappa upp i ett rum (med stängd dörr!!).. helt otroligt hur man kan snarka så högt
utan att väcka sig själv? :s :p även mamma ligger och sover som en gris, en tyst gris, här i soffan bredvid mig ;)

hade varit skönt att själv lägga sig och sussa men det går ej för lär göra mig iordning för att sedan åka till jobbet. skulle jobbat 17-22 men sen ringde dom och ändrade så jag skulle gå till typ 23.30. jaja visst tänkte jag jag är ju ändå där :p men idag ringde dom igen och frågade om jag kunde vara kvar sist. då det blir en lång dag idag men det gör inget, har ändå inget bättre för mig idag.. :)

jag vet en som kommer sova gött inatt ;) vaknade 8 imorse så... (y) aja, ni får ha en trevlig fredagskväll! :) det är dags för fredagsmys! :)


/ E

tisdag

happ då var man hemma från en väldigt långpromenad med mamma och vovven :)
skönt att röra på sig!

som tur var så var det inte det bandet som nellie tuggade i sig, men exakt vad det var får man väl aldrig reda på heller ;L var väl något annat jättekul man vill ha kvar, som kretaresan, men den hoppas jag också innerligt finns kvar! :)

imorgon blir det iaf örebro igen, gud vad skoj! :D älskar att shoppa ;)

och grattis till kusin michaela och maken fredrik som fick en liten tös imorse! äntligen bestämde hon sig för att komma ut! längtar tills jag får träffa henne/dom! :)

du är ju ta mig fan inte riktigt rät människa...!


/ E

måndag

jobbat hela helgen men nu är jag ledig fram tills på fredag då jobbet kallar igen :)

är skapligt irriterad just nu för vovven kanske har tuggat sönder ett band med min bal och student på... är det just det bandet så kan jag lova att vovve inte finns kvar :@ det kan man ju kalla ett minne för livet och vovve är ett minne blott om bandet råkar vara just det... ;L

aja nog tjurat om det... det var ett tag sen jag skrev, igen, men mycket händer nu :p det är jobb och ditten och datten. plus att karln och jag var in till örebro i lördags och shoppade lite :) finns fortfarande en del som behövs så jag och mammi drar nog in någon dag nu i veckan :D det är så himla kul att handla grejer till hemmet :)

nej nu ska jag titta runt lite och sen blir det nog film och bara ta det lugnt! ha de bra :) hejhej!


/ E

torsdag

jag och älskling har begett oss till hammarn för att hälsa på :) inte ofta man är här längre. snart blir det att sätta sig i bilen och fara till jobbet. soft pass, börjar 17 och slutar 23 :)

imorgon är jag ledig och då ska vi ägna oss åt hemmet :) nu börjar det likna något iaf! :D

blir tyvärr inte mycket skrivande i bloggen längre men det har sina förklaringar och jag saknar det inte så speciellt mycket heller ;) nej nu ska jag fixa det sista innan jag far.

ha en trevlig kväll allesammans!


/ E


RSS 2.0