onsdag

adam lambert - what do you want from me 
LOVE IT !


tisdag

jag är trött på skiten nu. mer förbannad än jag är nu är nog inte möjligt alltså.. att ha mage att säga som du gjorde efter allt som jag har gjort och hjälpt till med? totalt bortkastat... och de här är tacken. jag skiter it nu. gränsen är nådd och du har satt din sista potatis!


/ E


måndag

kort praktikdag idag :p börja åtta och fick gå hem strax efter elva ;)
sen blire barngympa och efter de blire pizza :D förutom de har jag
inte så mycket att säga om idag. blir ett väldigt kort inlägg :p

grattis mamma på 44-årsdagen! du börjar bli gammal och grå nu ;) <3


/ E

torsdag

har inte varit så aktig med bloggandet.. har inte haft varken lust, tid eller ork (a) men ojojoj va dagarna går :O har snart gjort två av mina tre veckor på dg, shit :p idag va sista dagen om man säger, för imorgon ska vi till *vartdenuva* och gå på mässa, gastro nord. ska bli kul :) dock inte lika roligt att behöva gå upp aptidigt imorgonbitti :p menmen.

på lördag blire antagligen örebro med baby och efter de ska vi fira mamsen som blir ett år äldre (på måndag iofs men), gamla "käring" ;)

måste säga att jag har lyckats med något väldigt... smart.. världens brännmärke på armen har jag.. riktigt snyggt! eller? :s ;p

ne nu ska jag läsa en bok... den suger apballe :s sen blire älskling som gäller. ska äta hos svärmor och svärfar, undra vare blir för gött där då? :D aja, ha de! :)


/ E


fredag

nu är de slut på veckan, de är dags för fredagsmyyyyyyys! :)

sitter hemma i hammarn med älskling och kollar på jerry springer. vilka idioter de
finns haha ;p så jävla b :p snart ska vi iaf snart äta tacos med mamma och syster.
gud va gött! sen blire talang ;D

haha idag på praktiken när jag och anna skulle räkna kassan;
anna - så tar du 1480 minus 50
evelina - ööh...? hahahahha va blire?!
anna - fem minus åtta är.... två?
evelina - haha neej, de blir ju tre! 1430 :D
nej men vi är smarta (y)


nej nu ska älskling låna datorn, han börjar bli lite surpuppig på mig :p ha de bra! hejdå :)


/ E

onsdag

jahapp, då sitter man här då... med lite stolthet ;) har ÄNTLIGEN skrivit klart bajsengelskan och skickat den till birgitta. nu är de ute ur världen, gud va skönt! nu återstår de andra tusentals arbetena...

snart är första praktikveckan avklarad, och jag trivs på dg :) anna och eva-lena är roliga att jobba med och jag har fått många roliga skratt åt annas knäppa saker som hon säger ;) haha

på lördag blire jobb på loka, 10-22. nu har jag inge mer att säga och jag orkar inte skriva mer heller ;) nu ska jag krypa ner i sängen, utan älskling :( är så tomt.. sovit med varann nästan varje dag i två veckor nu.. aja, ha de bra! byebye :)


/ E


måndag

underbar helg med älskling må jag säga :) puss på de!

idag blev de praktik. första dagen av tre veckor. är på DG, ett littet café. fick stå i kassan och sånt där, de va faktiskt kul :) börja åtta och fick gå två eftersom de va så himla lugnt. de gilla jag ;) sen blev de gympa med barnen och nu sitter jag här. lär göra skolarbeten annars hamnar jag väl i eftersläpet (y) byebye!


/ Efredag

lovet har gått fort, alldeles för fort :s och jag är trött, abertrött..

har inte mycket att säga.. men iförrgår så va widar på benen igen. han hade fått komma hem från lasarettet och han mådde bra :) väldigt skönt att höra. nu kan man känna sig lugn igen!

dagen idag består av...? ingen aning.. :s ska iaf gå ut med nellie sen får vi se va dagen/kvällen bjuder på :)


/ E


tisdag

tycker ledigheten går alldeles för fort.. snart drar de igång igen. dock har vi praktik nu i tre veckor vilket känns både bra och dåligt :p efter de drar skolan igång igen och en massa prov :s sluttampen.. hur vore de att förbättra upplägget istället för att lägga allt på samma gång? förut hade vi ju typ ingenting, nu har vi allt och mycket mer.. :s

älskling slutar fyra och då blire örebro. ska hämta mamma caroline och pappa åke som fått stopp på bilen eller vare va :p kul med en liten örebrosväng :)

ikväll blire träning om jag hinner hem i tid från örebro vill säga. annars består kvällen givetvis utav älskling :)

blir ett långt inlägg men måste säga krya på dig widar! hoppas du mår bra. tänker på dig <3
widar är min mormors "gubbe" och han fick en hjärtinfarkt för någon dag sen så han blev hämtat med ambulans.. :/ eller ja, doktorn sa pågående hjärtinfarkt.. men inte så kul när hans bror dog i hjärtinfarkt.. :( hoppas iaf att han fått komma hem nu och att de är på bättringsvägen!


/ E

måndag

hejsan!  de va ett tag sen jag skrev här :p har haft fullt upp. har jobbat hela helgen. men idag har jag varit ledig. vakna såklart upp vid älskling :) tog mig en skön promenad och sen åkte vi till hans farmor och farfar på lite mat. men nu strir han på mig att vi lär dra. är och hälsar på mamma och pappa en sväng :)

ikväll blire film och mys på hög nivå, de förtjänar jag efter helgens hårda arbete! ;)


/ E


RSS 2.0