-


jag och min underbart söta gudson :) <3

tisdag

klippte och färgade håret
åkte till mamma och pappa
hem och storstädade

och nu sitter jag här och tar mig en välförtjänt paus.
tänker inte göra så mycket mer idag för imorgon drar "jobbmaratonet" igång och då vill jag vara på topp!

jo, innan barngympan igår sa ju jag att min måndag än så länge inte hade gått åt helvete. men vet ni vad den gjorde på barngympan? jo, gick åt helvete. ingen lyssnade, dom stimmade och det blev till och med ett allvarligt bråk.

kanske borde isolera mig här hemma i fjällbo för då kan väl inget gå fel, eller?



avslutar inlägget med bilder på mina två söta grisar ;)


måndag

som sagt, jag hatar måndagar men än så länge har den här måndagen inte gått åt helvete :) ikväll ser nog situationen annorlunda ut.

kom just hem då jag varit och beställt klipp- och färgtid vilket jag fick redan imorgon klockan halv ett :D får se vad det blir :) och så har jag inhandlat en ny almanacka samt handlat dom mest nödvändiga matvarorna.

tidigare idag bytte jag toasits då den förra var helt åt helvete. delarna som gjorde att den satt fast hade såklart fått ben och gått någonstans då man alltid var med om en nära-döden-upplevelse när man satt där... men nu, NU, kan man vara helt lugn med vetenskapen om att man kommer ut därifrån oskadd haha ;)

så dagens insats hittills är jag nöjd med ;) får se om jag är lika nöjd efter kvällens barngympa då jag tycker att allt jag gör verkar vara fel...


/ E

söndag

första advent! :)

åka i snöovädret då jag knappt såg vägen
jobba 6-12
julmarken med mamma (om nu typ 3-5 stånd kallas marknad)
hem och ta fram julsakerna
ta ner "partytältet" och greja lite ute på gården
sätta upp lampan i hallfönstret - ÄNLTLIGEN
åka till mamma och pappa där vi fick god mat och fika

så har min söndag/första advent sett ut och har varit helt okej :) sätter pricken över i:et när mannen kommer hem då det blir film och mys innan han försvinner till sandviken imorgonbitti och inte kommer hem förrän senare på dagen/kvällen. på tisdag jobbar han också borta men han kommer iallafall hem till mig samma dag :) för min del blir det jobb onsdag-söndag så känns som att det kommer bli knapert med stoffe-evelina-tid denna vecka.

ha en fortsatt trevlig första advent! :)


/ E

lördag

och jag har inte så mycket vettigt att säga, som alltid. så om jag har lust, ork och tid så skriver jag mer imorgon - vilket jag djupt tvivlar på.

nu ska jag dra med mig mannen till sovrummet där film och mys väntar :) imorgonbitti blir det jobb klockan 6 igen så måste sova i tid då klockan ringer strax efter halv 5...

jag älskar min stoffe - min älskling, min framtida, min värld, mitt ALLT ♥


/ E

fredag

läkarbesöket igår gick bra, dock var det så obehagligt det bara kunde bli och det var inte alls roligt! tur jag hade farmor med mig som stöd <3

efter jag varit i linde bar det av till bowlinghallen där vi hade ledarmöte med gympan. förstår dock inte vart alla ledare var? tycker då inte vi var så många som vi borde.

idag, lördag och söndag är det jobb som gäller. börjar 14 idag och imorgon blir det frukostpass mellan 6-15 så ska ringa och höra efter ett rum. på söndag är det också frukostpass som gäller och efter det blir det hem och julpyssla och gå på marken. 
dagen avslutas hos mamma och pappa där dom serverar glögg och god mat :)


/ E

onsdag kväll

och jag är jättenervös inför läkarbesöket i linde imorgon!! :(


onsdag

igår blev det mycket gjort här i en annan del av fjällbo ;)

jag rensade garderober och gjorde så att man faktiskt kunde röra sig på mer än en halv dec där inne, dammsög och torkade golv och lite allmänt plock :) plus att jag torkade ur kylen vilket verkligen behövdes! nu glänser den så fint så ;)

idag blir det nog inte sådär jättemycket gjort. skulle iallafall behöva komma ut på en promenad med vovven så hon får röra sig och leka av sig lite i snön :)

idag finns det inget vettigt att dela med sig av, som alla andra dagar med andra ord. så jag säger tack och hej, ha en trevlig dag! :)


/ E

tisdag

dagen igår kan dra så långt ögat räcker och ännu längre... jag skulle säga att allt, nästan allt, gick åt helvete... jag tror att det ligger någon sorts förbannelse över mig och måndagar...

idag ska jag ta ut ilskan genom att städa och göra fint i huset, rensa garderober och sånt. ska göra extra fint i tvrummet då svärmor och svärfar kom och hämtade fåtöljen igår. nu är det väldigt mycket plats över så ska försöka komma på en lösning hur man ska inreda där sen :)

ikväll blir det nog träning. har inte tränat på hur länge som helst nu. inte bra evelina!

och emellan mitt städpass här hemma och träningspasset ska jag försöka hinna pröva mig på stuvade makaroner och körv ;) hoppas jag kan få till makaronerna lika bra som mamma (a) nej nu lär jag dra igång mitt "projekt"!


/ E

-

att byta sängkläder på ett dubbeltäcke är ta mig tusan rena rama träningspasset....


måndag

kom nyss hem till mamma och pappa från en promenad i snövädret med lina. trevligt att träffas igen och tala lite dynga :)

igår var jag och min älskade i örebro vilket var otroligt underbart och kul. inhandlade oss en ny soffa, kuddar och plädar till den samt lite smått och gott. handlade även julklappar så dom flesta är köpta nu :) känns väldigt skönt! så igår pysslade jag med inslagning av julklappar ;)

igår hämtade svärmor och svärfar tvåsitssoffan och idag kommer dom förhoppningsvis och hämtar fåtöljen. vi måste ha kvar tresitssoffan eftersom vår soffa inte kommer förrän nästa måndag. ska bli kul att göra om lite i ett av rummen man spenderar mest tid :)

idag blir det lite plock och lite annat och ikväll är det barngympa som gäller. efter gympan ska jag ha tvmys med mannen :)


/ E

lördag

och jag var uppe med tuppen! skönt att lägga sig i tid och komma upp i tid :) natten var dock inte så rolig då min mage krånglade så förbannat och att vi hörde en äcklig mus någonstans i väggarna. den ska den jäveln, inom kort

igår när jag sov på loka var också den första natten som jag faktiskt kunde sova mer än 2-3 timmar innan jobbet drog igång! helt otroligt. igår fick jag även höra bra saker som gjorde mig glad och uppskattad vilket inte var helt fel :) skulle behöva sånt lite oftare.

idag blir det kransbindning med gympan och sedan bär det av hem där sysslorna väntar på mig. och så är det även en evelina som väntar på sin älskling. stoffe är till hans morbror och hjälper honom med att lägga takplattor. hoppas dom blir klara i god tid så jag har min karl för mig själv en stund idag, nermysta i soffan i lugnets ro och utan måsten.

imorgon bär det av till örebro vilket jag verkligen ser fram emot! hoppas på mycket fina saker inhandlade! okej, mycket kanske det inte blir då jag i första hand måste koncentrera mig på julklapparna...


/ E

torsdag

igår la jag in bilder på datorn från renoveringen av hallarna, toaletten samt datarummet och jag kan lova att det har hänt mycket. knappt så att man kommer ihåg hur det en gång sett ut :p då när stoffe flyttade hit var det typ som två lägenheter om man säger så på övervåningen, nu i datarummet, så fanns det ett litet kök. det är nu borta och istället är det ett litet badrum som finns där nu. i hallen uppe var det en garderob och en toalett (i snedtaket) som nu är borttagna då vi fick det väldigt öppet och fint. helt sjukt att dom hade tänkt så dumt med en toalett i ett snedtak. vadfan, vi fick ju stå där inne med huvudena böjda en aning :p någon gång kanske det kan komma lite bilder :)

idag blir det jobb 17 och framåt. blir inte länge eftersom jag ska jobba 6-15 imorgon. ska nog ringa och be om ett rum och sova kvar där istället för att gå upp skittidigt här hemma för att sedan åka ut på dom hala vägarna i mörkret.

imorgon är stoffe ledig också så då hoppas jag på ett varmt välkomnande när jag kommer hem från jobbet :) i helgen blir det bland annat lingonkransbindning med gympan och örebroresa. sen är det grejer i hemmet som ska fixas också så vi har fullt upp! :)

nu beger jag mig ner till soffan och tvn! ha det gött allesammans!


/ E


onsdag

dagen började med att stiga upp ur den gosiga varma sängen vid 05.30 och ungefär 45 minuter senare bar det av till jobbet. det har varit en väldigt lugn dag idag så man har tom känt vad trött man har varit vilket brukar vara ganska ovanligt :p

fick nyss ett telefonsamtal av älskling som berättade att han är påväg hem nu, wiie :)

kvällen hoppas jag blir lugn med arslet placerat i soffan tillsammans med karln ;) tycker mig höra hans bil nu :) ha det gött folket!


/ E

-

huset skiner och glänser så fint då jag dammsugit, torkat och plockat överallt :) känns så skönt efteråt när man ser hur rent det är! dock håller det inte länge då man har en hund som hårar som fan och en karl som går ut och in med skitiga skor... menmen, då får jag något att pyssla med iallafall ;)

nu sitter jag och kollar på lite bilder som jag tänkte beställa från bland annat min och älsklings student och så inväntar jag karln som förhoppningsvis snart kommer hem från jobbet. vi ska nämligen kolla på en ny soffa som skulle vara rolig att få med sig hem då vi åker till örebro på söndag :) ska (vill) iallafall ha den innan jul! dags att piffa upp lite i vardagsrummet tycker jag. ska bli roligt att ta sig an det :) älskar att pyssla med sånt!

nej nu ska jag kolla vidare på bilderna och även efter soffa :)


/ E

tisdag

igår gick verkligen allt utför... trött på detta nu. jag ska längre inte känna mig värdelös varje måndagkväll. ingen ska få dra ner mig bara för att jag är för snäll. nu jävlar...

idag ska jag nog ta en promenad med vovven och sedan blir det dammsuga, torka golv och lite sådant. imorgon, torsdag och fredag blir det jobb så det måste hända grejer här hemma idag :)

på söndag bär det förhoppningsvis av till örebro med älskling då vi (jag iallafall) ska handla julklappar och det nödvändigaste inför julen som snart är kommen :) tiden bara rinner iväg ju!

men innan alla måsten i hemmet ska jag placera mig i soffan och glutta lite på tv :) ha det bra hörrni!


/ E


måndag

jag hatar måndagar... varför vet jag inte men det har jag alltid gjort haha.

sitter så gött i datastolen inlindad i täcke med lite musik i bakgrunden. tänkte kolla runt lite efter julklappar men det är ju så himla svårt... på tal om jul så drack jag mitt första glas julmust igår ;) lite tidigt kanske men det var gött :)

idag blir det lite pyssel här hemma och senare ikväll blir det barngympa. efter gympan blir det förhoppningsvis mat och mys med mannen :)

igår var det farsdag då jag gratulerar min älskade pappa :) dock är det inte bara han och alla andra pappor som ska gratuleras. nej, tänk för att det ska jag och stoffe också då vi varit förlovade i 1år och 3månader :)




/ E


fredag

fredagsmys? nej inte för min del. ikväll blir det jobb mellan 15-22 och imorgon 6-15. så jag sover kvar där inatt. sömnlös natt? jao jag skulle faktiskt tro det, näst intill. känner mig ju iakttagen hela tiden plus att anders jämt skrämmer upp mig den fan :p

blev lite full i skratt när jag kollade ut genom hallfönstret då jag såg att vårt "tält" brakat ihop pga all snö som lagt sig så "fint" på taket... jag och stoffe som sagt att vi ska ta ner det där eländet helg efter helg men har inte blivit något, där fick vi för den...

nej nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet. skönt att ha tid på sig så man slipper stressa :)


/ E

torsdag

och jag är besviken... fick sms av stoffe att han inte alls kommer vara ledig imorgon. det är väl klart att det inte skulle bli så så varför tänkte jag tanken ens lite..?

skulle vara kul att hitta på något roligt med honom någon gång men det känns som att alltid något kommer ivägen, som exempelvis jobb och grejer med huset. dock har vi lördag eftermiddag/kväll och hela söndagen på oss att göra något tillsammans så det ser jag fram emot :) jag vågar dock inte hoppas för mycket så håller tummarna lite diskret. men, vi har talat om utlandsresa inom kort när jobb och allt har lugnat sig lite så jag hoppas verkligen att det inträffar väldigt snart! :)

är på dåligt humör idag men det går nog över så fort jag får se fisen :)


/ E


onsdag

och det har kommit ännu mer snö ;) det tycker jag faktiskt är lite mysigt. var ute och gick med vovven och hon tyckte det var så roligt i snön så :)

idag har jag faktiskt suttit och spånat lite på julklappar och på vad jag själv vill ha av "tomten" ;) känner att jag behöver vara ute i god tid iår så allt inte kommer dagarna innan jul. faktiskt har jag kommit på några klappar, känns bra!

idag kommer älskling hem vilket är efterlängtat. han har endast varit borta från mig sedan igår morse men längtan är fullt lika stor ändå :) ikväll blir det träning och efter det hoppas jag på en redig myskväll med min älskade. imorgon är stoffes sista dag innan han tar helgen, gud vad skönt! och det är han värd efter allt slit med jobb hit och dit.

nej om ett litet tag tror jag faktiskt att det bär av till solstudion och lägga sig i solariet en stund och få lite färg. känns lite som att jag kan kamoflera mig i snön med mitt ansikte nu haha.


/ E



tisdag

och det har kommit förbaskat mycket snö :) lite mysigt är det allt tycker jag. nu börjar julkänslorna komma till en och jag välkomnar dom gärna :) dock vill jag inte ha "julstressen" som jagar mig hack i häl...

igår kände jag mig så värdelös man bara kunde känna sig. tur att det finns folk runtomkring en som bryr sig iallafall.

örebroresan med sara igår var trevlig :) blev mycket fina grejer inhandlade till huset som jag och älskling ska pyssla lite med i helgen :)

idag har jag varit hos cassigull. vi kollade på tv, lagade mat (okej, hon lagade mat ;)), spelade kort och ja, bara var. väldigt roligt att träffas igen. måste bli oftare tycker jag :)

lånade stoffes bil idag och vad är det för däck på den bilen om inte fucking sommardäck... kom ju ingenstans när jag skulle hem så den står kvar hos cassi nu. liiiite ovett fick jag... så det blev att knalla bort till svärmor och svärfar då svärfar var så underbart snäll att han körde hem mig :) kanske är stoffefis inte lika sur på mig imorgon då det är vår 2år & 3månadersdag... :)


/ E

söndag

skulle jobbat 14-23 igår men fick åka hem redan vid 16 pga att jag mådde skit. sprängande huvudvärk, snorig, hängig, feber och ont i kroppen. så det blev raka vägen hem med parkering i soffan, och snäll som mamma är kom hon med en godispåse också hehe ;) trodde jag skulle få en myskväll med älskling men så blev det ju såklart inte. han och svärfar höll på nere i källarn från tidig morgon till sena kvällen. eller ska man säga natten? åke åkte hem strax innan ett inatt. tycker synd om dom...

idag mår jag bättre :) har dock ont i huvudet, är snorig och lite slö och blir lätt anfådd.. menmen :) nej nu ska jag nog försöka få upp gubbarna på lite fika :)
ha det bra allesammans!

avslutar detta inlägg med att säga att jag har världens bästa karl och att jag älskar honom :)


/ E

onsdag

dagens väder är ju inte direkt på topp och har inte varit på hela dagen, dock klagar jag inte då man kan vara inne utan dåligt samvete ;)

igår blev det en fika med sara på DGs och sen la vi oss i solariet en liten stund. var faktiskt ganska skönt :) efter det blev det hem och ta sig an "garderoben" nere i tvrummet (sån där gammal garderob ni vet som finns i äldre hus och bara tar upp en massa plats....). aja iallafall, det var verkligen grejer överallt och man hade ungefär en halvmeter att röra sig på haha :p men när jag var klar kunde man gå genom hela och grejerna låg på hyllorna och inte på golvet som innan ;) stoffe hade sagt "nej men vad fan :O" när han gick in haha så det säger väl lite hur det såg ut innan ;)

nu sitter jag här i väntan på att kaffet till baket av chokladbollar ska rinna klart och svalna lite :)

fick nyss samtal från loka så imorgon blir det jobb mellan 9-17 och i helgen blir det jobb på fredag och lördag. pengar pengar :)

nej nu ska jag dra mig neråt och baka ;) ha det gött allesammans!


/ E


RSS 2.0