onsdag

happ, idag då.. har inte hänt så speciellt mycket. hade en lektion sen blev de skriva svenska nationella. skrev bara en massa sjabbel :s hoppas de gick bra iaf!

alltså seriöst, nu äre sagt att vi inte ska få ett öre till balen?! vafan säger jag bara... man kan ju alltid hoppas på då att inte ni heller får nå till eran bal :D ... hoppas iaf att de löser sig så att vi får pengar. inte bara treor som är sura över detta, har även hört andra som är pissed off på detta skit.

för övrigt ska jag plugga lite på två prov jag ska ha imorgon. men just nu finns inte orken där :p

ikväll blire iaf sova hos älskling :) gud va jag kommer sova gött ;)


/ E

tisdag

god morgon!

sitter i sofforna och gör inte mycket alls må jag säga.. sitter och väntar på att skoldagen ska ta sitt slut så jag får träffa älskling :) glad som fan idag är jag jao :D

imorgon slutar jag halv 10, MEN ska va kvar i skolan ändå för maria ska gå igenom en uppgift med mig och sanna och efter de ska jag skriva svenska nationella. fyfan säger jag bara! :s kommer går käpprätt åt helvete..


/ E

måndag

sitter i skolan. har haft rast från typ halv 12 och börjar inte förrän 20 över 2... kul (y)

aja, ikväll blire iaf barngympa sen hoppas jag på att träffa baby :) imorgon äre sovmorgon och de gillar jag starkt! ;) slutar två och då bär de av till karlstad med älskling och hämta/köpa grejer till huset och rustningen :)

jag är faktiskt lite smått irriterad just nu pga två orsaker. ena är dryga, otrevliga och egotrippade personer och den andra är strul med pengar till balen och skit. herregud :p

stoffe, du är elit! ingen kan mäta sig med dig :)
du är lycka!


/ E

torsdag

lektion, skriva prov och sen bar de iväg hemåt.. är inte på topp idag. så denna dag spenderas i sängen :) utan älskling.. :( så tomt ju..

blir så jävla irriterad! hade beställt en klänning jag ska ha på studenten men den har inte kommit än.. de skulle ta 2 veckor att få den så mamma skicka mail till dom igår men hon fick till svar, som alltid, att dom kommer med svar om 24-48 timmar. man får ju aldrig nå svar! de börjar kännas som att de är nå jävla blufföretag.. får se va de blir.. men vilka idioter de finns alltså!

de finns folk till allt kan jag säga.. ruskigt irriterande men i detta fall riktigt roligt haha

jag älskar MIN stoffe!


/ E


onsdag

happ, då sitter man och pluggar religion då.. prov imorgon och har inte pluggat nå, yey (y)

igår kom älskling hit med blommor och ett kort där de stod "grattis till körkortet", hihi sötnos :) och så fick jag en nattgäst oxå ;) en natt med mannen min, gud va underbart de va :) jättemys! men kunde knappt sova för hade apont i halsen, brände i näsan när jag andades och mådde illa.. inte likt mig, jag brukar ju inte vara sjuk :O kommer väl världens smäll med nå skit nu istället.. :p

har inge viktigt att skriva, som vanligt haha.
byebye!


/ E

KÖRKORT



och sen kommer älskling och sover med mig. underbara dag! åh va glad jag är :D

måndag

helgen har varit mys. den spenderades med älskling. igår blev de stuvbutiken i karlstad och litte annat smått och gott :) jävlar va kul vi hade haha! ujuj, höll på och dö av skratt haha ;p

för övrigt består dagen av bajsskolan och barngympa

stoffe, jag älskar dig <3


/ E

just ja...

grattis till min älskade farmor som fyller år idag! :) <3
enligt henne fyller hon 25 men... ;) hur mycket hon än önskar de så är fallet tyvärr inte så ;)
vet att du inte läser de här farmor men måste bara säga att du är världens bästa människa och jag älskar dig. du ställer alltid upp på mig och du är nog det största stödet jag har. är glad för den starka relationen vi har till varandra :) skulle va svårt att tackla alla problem om jag inte hade dig vid min sida. så, tack farmor! <3

/ E

fredag

restaurangen
fira farmor
mys med älskling



hmm... känner mig liten och obetydlig idag (y)

...

ändrade planer.. blir ingen träning. ont som fan i svanken och huvudet. jag som sa att inget skulle hindra mig.. drog nog en liten vit lögn där haha ;) plus att jag är irriterad som skrutt.. ingen vidare bra kombination. fan, jag som verkligen ville träna...!

men ikväll får jag iallafall träffa min karl :) då blire äta mammas goda lasagne,
massa mys med älskling och såklart massa tv :D trevlig kväll allesammans!

/ E

torsdag

idag har vart en väldigt lugn dag. har haft två prov i skolan och dom har inte tagit lång tid att skriva så har haft rast i tusen timmar istället :p men nu är iaf båda proven skrivna och jag kan slappna av haha :p om en timme börjar bartekniken sen blire hem och kvällen avslutas med träning. skönt :) har dock jävligt ont i svanken sen gårdagens promenad på 1,4 mil :s får se om jag ens kan shaka på träningen men de ska jag fan göra, inget ska hindra mig haha :p

/ E

onsdag

promenad 1,4 mil. gick fort för jag, jossan och lina spurtade på och va först i "mål" ;)
sen åkte jag till farmor och farfar och åt farmors goda pannkakor (a) efter de blev de körlektion. gick bra :) nu blire plugg.. har två prov imorgon och jag orkar verkligen inte.. ;L :p men snart är skiten slut iaf, gud va gött! :)

haha festen igår då.. blev två cider och smaka lite av johannas drink så de blev ju verkligen inga mängder alkohol :p de roligaste på allt va ju att titta på hur vissa folk betedde sig men framför allt va goa och roliga vissa blev när dom blev fulla, som tex johanna carli ;)

... saknar dig älskling :( <3


/ E

tisdag

sitter i sängen med min älskling sovandes bredvid mig :) han är så söt hihi
så skönt att känna hans närhet och värme :$ älskar dig plutten

för övrigt så äre 80 dagar kvar till studenten så de ska firas med fest i grythyttan på studentpuben. undra hur många 3or som kommer må bra imorgon haha ;) för min
del är jag inte orolig iallafall :p de blir en väldigt lugn och inte så långvarig vistelse :p

imorgon äre aktivitetsdag och för mig blire promenad på 1,4 mil. då blire eld i röva så man kommer hem någon gång haha :p aja, nu har jag inte så mycket mer att säga. bye!

/ E

måndag

fan fan fan fan fan FAN, äre enda jag har att säga just nu...

fredag

skola, restaurangen
hämta nellie på dagis
hälsa på älskling på jobbet och få några pussar (a)
promenad med sara
hem
mysa bött med älskling

S, älskar dig mitt hjärta <3


/ E


torsdag

happ, örebroresa idag då. skulle gått på information och skit men de blev inge haha. så jag, cassi, emelie, emma, seb och patrik drog till stan istället och snaska chickenbits på donken istället :D med bearnaisesås såklart! riktigt gött ;)  tog bussen som gick vid 14.00 och nu sitter jag här och ska äta nudlar. gud va jag äter haha.

ikväll blire iaf träning med sara :) idag är de de roligaste passet oxå! och igår va vi duktiga, då blev de både promenad och träning :D

imorgon äre restaurangen i skolan sen äre helg! gud va skönt :) de ser jag starkt fram emot!

/ E

onsdag

sitter i skolan även fast jag slutat för typ 40 min sen. anledningen till varför jag fortfarande är kvar är för att jag ska klippa mig kvart i 12. blev ingen klippning igår :/ hennes barn va sjuk. men idag så, mohaha!

ikväll blire träning med sara (och någon mer?) sen kommer älskling och hämtar upp mig så åker vi hem till hammarn och äter sen blire mys på hög nivå! 1år och 7månadersmys haha ;)

/ E


tisdag

kom typ nyss hem, har varit i filipstad och haft körlektion. idag är jag faktiskt riktigt nöjd :) och de verka han med vara :p nu inväntar jag maten, äckliga fiskbullar, sen blire träning :) ska bli så gött att röra på sig!

svenska nationella idag dårå... förberedde mig imorse, eller ja.. jag skrev de jag skulle säga imorse. dessvärre träna jag inte på vad jag skulle säga.. de gick väl som de gick, men nu är skiten över iaf :)

måste bara påpeka att imorgon äre min och älsklings 1år och 7månadersdag :) gud va tiden går fort! :D men jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går :O för vissa äre tvärtom, dom tröttnar desto längre dom vart tillsammans. inte jag/vi inte ;) skulle inte klara ett liv utan min stoffefis :(

nej nu ska flytta fläsket någon annanstans ;) blev lite mycket text men de överlever ni :p är så glad just nu så de blir en massa pladder då! :D byebye!

/ E


måndag

strands tryckeri
tandläkarn
skola
körlektion
ledare 3,5 timmar
träna
sova!

idag va ungarna inte de bästa på att lyssna vilket ledde till ett humör i irritation. dock gick de över lite senare på kvällen. och just väntar jag på att älskling ska ringa, men känner att jag är väldigt nära att besöka john blund så väntan blir kanske inte så långvarig haha ;) och ni vet ju karlar, inte dom snabbaste.. förlåt älskling (a) haha ;)

imorgon blire muntliga nationella i svenska, HJÄLP! :O, körlektion, klippning (skönt!) och eventuellt träning :) känner att jag måste träffa min karl också, saknar han som skrutt :p

något mer har jag inte att säga. så jag säger hejdå måndag och hej sängen! du är efterlängtad! men dessvärre är du alldeles för tom.. :( saknas en person... älskling :/

/ E

fucking söndag...

söndag, sista dagen i ledighet.. imorgon börjar skolan igen.. usch.. min helg har spenderats med min underbaring :) skitmys! inte riktigt lika mys att hans förbaskade jourtelefon ringer flera gånger om nätterna, menmen.. :p

idag har inte varit den roligaste dagen för mig, av ett flertal anledningar.. ;L :p men de är tur att jag har stoffefis som finns där och lyser upp min dag (a)

haha!
jag började sjunga så fint;
A, B, C
sen kommer stoffe;
mitt f*tthål de rinner

haha fan va go, gla jag blir :p

nej nu ska jag kila :p ha de gött! :)





hello fredag, hello helgen!

sitter just nu i soffan med min lilla älskling och kollar på solsidan :) de är lite roligt hehe. håller på och färgar hans hår också, han blir såååå smexig så ;) väntar på att vi ska kunna tvätta ur de så vi får åka hem och mysa sönder framför en film :) har lånat några av mamma och pappa som vi ska glutta på :) helgen verkar bli lugn, skönt! :) då ska jag ägna mig åt vettiga saker :) nej nu ska jag pussa sönder stoffefis ;) god kväll! :)

asså hej bloggen!

.. mmm, aah, hihi :D ... (haha! va bara tvungen)
sitter i skolan och försöker skriva lite arbeten.. går ju inge vidare. fattar NADA! känner mig iaf liiite duktig eftersom jag skrev dryckesprov tidigare idag, då va de avklarat iaf :p skönt! då återstår bara typ 3 prov till och tusen arbeten :D ... idag är iaf sista dagen innan första dagen på helgen haha? min helg SKA spenderas med älskling och jag ska mysa sönder honom :) har inte träffat honom sen i tisdags :( saknar min lille pruttifis :) har inge mer vettigt att skriva så.. hejdå bloggeeeen!

S, mitt allt <3


en sak till...

ni som kommenterar får gärna skriva era namn så man inte är helt bakom
och inte har en aning om vem som har kommenterat.. :p vore snällt om ni gjorde de :) 

nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, inta skön position i sängen och vänta på att älskling ska komma hem så jag får pluddra med honom i telefon en liten stund :)

natti!

blogg!

jahapp, då har man skaffat blogg då :p
frågan är om man kommer skriva så mycket i denna. de återstår att se! :)
för tillfället fattar jag inte ett dugg av detta men de är väl nå jag får lära mig helt enkelt :p

avslutar detta inlägg med att säga att jag älskar min stoffe och att han är mannen i mitt liv!


finns ingen som du!

                            

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0