fredag

och nu blir det full rulle här hemma! det ska städas och plockas inför kvällen då ica och niclas kommer på besök. det blir matlagning, musik och bara umgås och sedan bär det av till erik där vi hoppas på ännu mera skoj. hur kvällen slutar återstår att se ;)

nej nu lär vi göra någon nytta!
Ett riktigt
Gott Nytt År allesammans! :)

torsdag

har precis kommit hem från lite ärenden med mamma och all mat och dryck är handlad till morgondagen :)

jag är faktiskt ledig hela nyårshelgen och det nya året tänker jag inleda med min käraste samt vänner. 2010 har varit ett bra år - tog bland annat studenten. men vad vore alla bra händelser om man inte skulle ha sin älskade och familj vid sin sida? det är precis det jag har haft, både genom bra och dåliga stunder. tackar och bockar hundra gånger om för det! :)

2011 - ett nytt år med nya möjligheter
ser fram emot vad som komma skall! :)

onsdag


förbannade internet....

tisdag

dagens händelser har inte varit andra än jobb och solning med ica.
och nu blir det one-tree-hill-maraton med stoffefis samt ladda batterierna inför
morgondagens jobb :)

måndag

och det blir en liten tripp till karlskoga med ica och niclas :)
efter det bär det av till mamma och pappa där dom bjuder på mat. MUMMA!


-

kvällen har spenderats hos morfar med mostrar, kusiner och kusinbarn. god mat och trevligt sällskap :) speciellt lilla thuva som redan blivit 5 månader. gick runt och höll pluttan stor del av tiden ;) mamma tyckte att jag och stoffe kunde skaffa henne ett barnbarn snart haha, go ;)

stoffe och några vänner till honom har alkoholförtäring ikväll och hemma lämnade han sin käring. ska bädda ner mig i sängen och ta natten nu då jag börjar jobba 6.00 imorgon bitti.

ha en fortsatt trevlig kväll! :)

lördag

nu sådär i efterhand vill jag passa på att önska alla en riktigt god jul! :)
vill även tacka alla nära och kära för ett trevligt sällskap och för fina julklappar :)


torsdag

dan före dan! :)

tiden har gått så fort att jag inte ens kan sätta ord på det... ska det fortsätta i den här takten är jag gammal och grå innan jag ens hinner blinka ;)

idag blir det en sväng till filipstad med mamsen där det blir lite handling inför imorgon. jag är mest med som sällskap :)

ikväll blir det uppesittarkväll hos mamma och pappa men måste dock tänka på att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba... jobbar 6-15. känns så ruttet då det är jul... är dock ledig på lördag men dessvärre jobbar jag på söndag igen. men det innebär pengar och inget ska få förstöra min jul för det ska bli den bästa! :)

onsdag

och julafton närmar sig med stora steg! kan man göra annat än att älska det? :)

dagen har inneburit julbord på jobbet med personal samt en rejäl storstädning här hemma. det är inte dammråttorna som är värst utan alla hårtussar som nellie lämnar efter sig... kanske borde överväga att raka henne och låta henne gå under rasen nakenhund? ;)

S, JAG ÄLSKAR DIG!

tisdag

och vi tog oss en sista tripp till örebro där vi inhandlade dom sista julklapparna. julstressen har börjat avta och jag kan härmed välkomna julen med öppna armar!

efter vi kommit hem stannade vi till hos svärmor och svärfar där vi fick lite mat och bara var :) ungarna höll dock på att busa sönder med mig så jag somnar nog gött om inte allt för länge ;)

alicia sa en sak som gjorde mig väldigt glad, goa unge! :) <3
- edde (som jag kallas), tack för att du kom! jag tycker om dig!

och det får avsluta dagens inlägg! god natt allesammans! :)


måndag

och jag sitter här och min favoritoutfit är på - pyjamasen såklart! ;)

dagen började med en tripp till filipstad med cassi där vi fikade och handlade. därefter bar det av hem till henne då vi kollade på film och bara var - mycket trevligt! :)

senare på eftermiddagen bar det av till mamsen och pappsen där dom bjöd mig på pizza innan vi skulle klä deras gran :)

kvällen ska avslutas i inget annat än älsklings famn! :)




-

Jag har världens mest mongoliserade pojkvän...
Han dansar till Metallica men sjunger på "bag in box"låten
Då kan man ju undra om något är fel...?
Men det är det som gör honom så underbar
Jag älskar honom! :)



(Stoffe knuffar bort mig från datorn och skriver med egna ord :p)
Jag älskar dig oerhört mycket Evelina och jag vet inte riktigt va jag skulle göra utan dig, du gör mig hel pluttis :) / Din lilla "king of Fjällbo"

God Natt!

lördag

och vi har nyss stigit upp ur sängen.

slutade jobbet 22 igår och efter det blev det en tripp till karlskoga och donken med ica och niklas. mycket trevligt :) kom hem halv två då vi bäddade ner oss i sängen och somnade ganska så snart.

nu ska vi se till att få lite mat i magen och sedan blir det tvtittande innan jag åker till jobbet :)

fredag

och jag har inget vettigare för mig än att sitta här.

helgen bjuder på jobb - för hela slanten. ett stort plus för pengar vill och måste jag ha. dock får jag inte se mycket av min snuttefis... - stort minus

torsdag

och jag har nyss kommit in från skottningen så nu sitter jag här med lite varm oboy :)

det hade kommit bra mycket snö när jag började skotta så det blev ett riktigt träningspass! vore en lögn om jag sa att det inte var jobbigt :p

lät även vovven leka av sig lite i snön vilket hon verkade tycka om till fullo! hon hoppade, skuttade och stack nyfiket ner nosen i snön för att lukta ;)

dagen bjuder nog på ytterligare en sväng med snöskyffeln innan man kan ta kvällen med lugn och ro - utan måsten :)


onsdag

och det blev en örebrosväng med mamma, pappa och syster. mycket trevligt :) blev en hel del inköp - julklappar samt kläder som ska bäras på jul.

glad och stolt som jag var trodde jag att alla julklappar var inhandlade - men icke. när jag kom hem upptäckte jag att det fattas ytterligare tre stycken... till min räddning frågade älsklingen om vi skulle åka in till örebro till veckan så då passar jag/vi på att köpa dessa :)

nu blir det mys med älskling - underbart!

tisdag

och jag har typ nyss kommit hem från jobbet. har varit en jobbig dag idag med tanke på att jag inte mått riktigt hundra. snorig, ont i halsen och huvudet, hängig och även lite febrig. tänkte att jag skulle mysa ner mig i soffan och invänta min underbara som förhoppningsvis snart kommer hem från jobbet :)

måndag



söndag

och tredje ljuset är tänt! :)

helgen har bestått av jobb, uppvisning och julbord. mycket gött med julbord må jag säga och jag kan lova att magen är mätt idag, imorgon och fram till jul då det bjuds på ännu mer julmat! :)

och vad det gäller uppvisningen så är jag stolt över mina pojkar! ni presterade verkligen bra :) på träningarna är ni världens bråkstakar och lyssnar inte för fem öre, men när det väl gäller, då är ni jätteduktiga!

det har varit lite mycket nu dom senaste två veckorna och jag har knappt vetat vad jag heter. så inatt klockan 01.00 trodde jag att jag hade försovit mig till frukostpasset som börjar 6.00 så jag mitt mongo ringde till restaurangen då jag talade med vår bartender som kallas morran. hon måste trott att jag var full eller helt från vettet. får nog förklara mig lite nästa gång jag ser henne. kanske måste börja slappna av lite nu? men dom på jobbet hade iallafall roligt åt mig. tur att man kan underhålla någon iallafall ;)

nej nu blir det film och mys i soffan med älskling. dock dröjer det inte länge innan jag besöker john blund :)

-

rätt person vann idol, helt klart!

skaret och viktoria har åkt hem men patrik är fortfarande kvar. han och stoffe håller huset i gung med hög musik vill jag lova. hur ska jag kunna sova i detta oväsen?


tyckte jag hörde sängen ropa mitt namn och jag har absolut inget emot att trippa bort dit för att sedan lägga mig :)

god natt :)


fredag

jobb 6-12
sola
promenad med ica

... och nu sitter jag här. älskling och jag har gjort pastasallad som vi ska mätta våra magar med ikväll ;) och så blir det min matsäck till morgondagens uppvisning. 

ikväll är det idolfinalen som kommer att underhålla oss och till sällskap får vi patrik och skaret. trevligt trevligt :) med andra ord en helt otroligt mysig och underbar fredagskväll :)

nu väntar min käraste, tvn och maten. okej, godiset också. och drickan... men det är ju fredag! :D

-

ge fan i att ta mina texter för i helvete! kom på något eget istället!

onsdag

9.00 ringde klockan då jag ville komma upp i tid. dock insåg jag väldigt snart att det var mycket skönare att ligga kvar i sängen och röta, så det gjorde jag fram till nu :)

igår fick vi hem soffan och det var på håret att den gick in i bilen! köpte även ny matta och lite julklappar. känns mycket bättre med den nya soffan. ska nämligen premiärsitta/ligga i den alldeles snart ;)

hälsade även på familjen tiurinen eriksson igårkväll. satt och spelade spel med sötfiorna :) goa ungar! fick en massa kramar och pussar av den minsta också som satt som fastklistrad i mitt knä ;)

annars idag blir det jobb 14 och framåt. men innan dess blir det inte mycket gjort måste jag erkänna :)



söta lilla alicia ;)

-

jag älskar
att ha någon att komma hem till
jag älskar
att ha någon att pussa och krama på
jag älskar
att ha någon vars famn jag alltid somnar i om kvällarna
jag älskar
att ha någon som älskar mig så som jag älskar den
jag älskar
DIG stoffe, jag älskar dig


tisdag

om inte alltför länge ska jag och mannen till örebro. vi ska hämta den efterlängtade soffan, handla lite julklappar och bara vara. inte ofta det händer att vi åker någonstans så detta uppskattas till max! :)

för övrigt blir det jobb onsdag-fredag + söndag samt uppvisning på lördag. plus att det blir julbord efter jobbet på söndag. mumma! så med andra ord - en ganska hektisk vecka. men med lite full i fan klarar man det mesta! ;)


en väldigt gammal bild på mig och älskling i början
av vårt förhållande när plutten fortfarande bodde hemma ;)


måndag

idag blev det en väldigt lång sovmorgon för mig då jag har haft lite sömn att ta igen nu dom senaste dagarna.

idag ska jag till farmor och farfar och äta lite god mat innan det bär av till sporthallen för barngympa. sista riktiga träningen nu innan uppvisningen så måste verkligen printa in alla moment i dom små pojkhuvudena.

snälla, allt vad uppvisningen är och innebär så BÄR nu, BRIST inte för i helvete


söndag

nu är det, för min del, helg och det gillas - det ska gudarna veta!

nu ska jag och älskling bara ägna oss åt varandra med lite mat, tvtittande och massa mys. dock måste lite grejer göras innan jag kan slå mig till ro...

vissa människor vill man bara strypa långsamt


/ E


fredag

jag ger upp...

torsdag

två dagars jobb och slit är avklarade och nu återstår tre dagar till :) dock är slitet inte över då uppvisning och allt jobb därtill kommer ta upp en stor del av min tid. så just nu sitter jag och letar låtar till mina pojkgrupper som dom ska ha nästa lördag då uppvisningen är. KOM OCH KOLLA! :) bredvid min har jag min älskade som självklart sitter och spelar sitt favoritspel - monopol :p vilken social karl jag har ;)

imorgon är fisen ledig så då blir det mys och lite pyssel hemma innan jag åker till jobbet :)

nej nu ska jag pussa lite på stoffe och leta musik. ha en härlig kväll allesammans! :)


/ E

RSS 2.0